Intro
Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5
Slutprov

Varmt välkommen till Biostockakademin!
Biostockakademin är en utbildningsserie om biotechbranschen i fem delar och är ett samarbete mellan A1M Pharma och Biostock. Utbildningen är kostnadsfri och du anmäler dig genom att fylla i namn och kontaktuppgifter i formuläret nedan.

För att delta i kursen fyll i dina uppgifter nedan

 
 
   
Biostock

BioStock är en nyhets- och analystjänst som presenterar nordiska börsbolag inom Life Science. Allt innehåll som publiceras på BioStock kan och får spridas vidare om hänsyn ges till källan. Officiell information om bolagen kan hittas på respektive företags hemsida. Läs mer på www.biostock.se.

Biostockakedemin

Biostockakademin är en utbildningsserie om biotechbranschen i fem delar och är ett samarbete mellan A1M Pharma och Biostock.

A1M Pharma

A1M Pharma AB bedriver forskning, utveckling och kommersialisering inom området för medicinsk behandling och diagnostik med utgångspunkt i proteinet alfa-1-mikroglobulin (A1M) – ett naturligt kroppseget protein. Läs mer på www.a1m.se.

Dela biostockakademin på sociala medier
Biostock är en nyhets- och analystjänst som presenterar nordiska börsbolag inom Life Science och som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Biostock har sitt säte i Lund. Biostock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren. Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men då Biostocks verksamhet i viss mån är finansierad av bolag i branschen kan Biostocks webbplats innehålla nyheter om och analyser av bolag som Biostock erhållit finansiering från. Biostockakademin ska endast ses ur ett informativt syfte och kan innehålla faktafel. Biostock tar ej ansvar för investeringsbeslut som grundar sig på innehållet på denna sajt.